Bijzonder veel mensen die graag hun kans willen wagen met een spelletje roulette kiezen er voor om gebruik te maken van een bepaalde roulette strategie. De reden hiervoor is niet ver te zoeken, in tegendeel. Wanneer je gaat gokken is het van groot belang dat je kan rekenen op een zo hoog mogelijk voordeel ten opzichte van het huis. In de praktijk wil dit evenwel zeggen een zo beperkt mogelijk nadeel, want het aantal casinospelen waarin je over een voordeel beschikt als speler is bijzonder beperkt. Een roulette strategie hanteren is dus bijzonder interessant, maar welke voordelen van een roulette strategie zijn uiteindelijk doorslaggevend voor de winstkansen waar je als speler over beschikt? Wij zetten ze op deze pagina graag even voor jou op een rijtje.

cas5

Het verhogen van het voordeel van de speler

In principe heeft elke roulette strategie slechts één doel en dat is het voordeel van de speler ten opzichte van het huis verhogen. We vertellen je waarschijnlijk echter niets nieuws wanneer we zeggen dat dit voordeel standaard reeds behoorlijk hoog ligt. Door gebruik te maken van een roulette strategie kunnen er dan ook twee dingen gebeuren. Of het voordeel wordt daadwerkelijk verhoogd of de strategie zorgt er voor dat het standaard voordeel van de speler bij roulette teniet wordt gedaan. Dit zorgt er voor dat je als speler altijd voor jezelf moet overwegen wat nu daadwerkelijk de beste optie is. Of je kiest er voor om je normaal spelpatroon te handhaven (wat waarschijnlijk reeds enige tijd goed heeft uitgepakt) of je opteert om je normale spelwijze overboord te gooien en je kans te wagen met een strategie.

Meer inzicht in roulette

Eén van de belangrijkste voordelen van een roulette strategie gaat schuil in het feit dat je als speler altijd een beter inzicht zal krijgen in het spelverloop. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom het vooral beginnende roulette spelers zijn die er voor kiezen om gebruik te maken van een dergelijke strategie. Zij hebben het gevoel dat ze met enkel en alleen de kennis die ze hebben over een onvoldoende winstkans beschikken. Wil jij ook meer inzicht krijgen in roulette en daardoor je winstkans als speler significant verhogen? In dat geval mag het alvast duidelijk zijn dat het beslist de moeite waard is om gebruik te maken van een bepaalde roulette strategie. Let wel op, het wordt uitsluitend aangeraden om een dergelijke strategie toe te passen wanneer je er als speler een goed gevoel bij hebt. Zegt je buikgevoel het tegendeel, dan is gebruikmaken van een roulette strategie doorgaans niet zo interessant.

Standaard een hogere winstkans

Wanneer we ons puur baseren op de standaard werkwijze van een roulette strategie kunnen we niet anders dan vaststellen dat deze in bepaalde gevallen de winstkans van de speler verhogen met een percentage van 0,5 tot wel 2,5 procent. Dat klinkt op zich misschien niet zo indrukwekkend, maar het is toch behoorlijk wat. We zouden dus gerust kunnen stellen dat gebruikmaken van een strategie er altijd voor zorgt dat je winstkansen als speler stijgen, alleen dien je dan wel de discipline op te brengen om te blijven handelen volgens de gekozen strategie en net daar wringt het schoentje. Een strategie kan immers alleen maar doeltreffend zijn wanneer deze gedurende de volledige speelbeurt wordt aangehouden. Stap je er ook maar één keer vanaf, dan verdwijnt de achterliggende logica van de strategie en daarmee ook de hogere winstkans. Hier dien je dan ook altijd rekening mee te houden.

Een roulette strategie hanteren of niet?

De voordelen van een roulette strategie zijn zoals je reeds hebt kunnen lezen zeker en vast niet verwaarloosbaar. Je dient er evenwel rekening mee te houden dat een spel als roulette een kansspel is en blijft. Met andere woorden, je loopt als speler altijd het risico om tegen een bepaald verlies aan te lopen, hoe uitgekiend de strategie waar je gebruik van maakt dan ook mag zijn. In principe zorgt een roulette strategie hanteren er dan ook enkel en alleen voor dat je op het einde van de rit een grotere kans hebt om winst te maken. Wanneer je een strategie slechts over enkele spelletjes toepast en dan terug overschakelt op een ander systeem zullen de meest optimale voordelen van een roulette strategie nooit ten volle worden benut.

>