Er zijn door de jaren heen verschillende tactieken bedacht om zo veel mogelijk winst te behalen met roulette. Een van de bekendste strategieën is de martingale strategie. Deze strategie staat bekend om het verdubbelen. En dan bedoelen we niet het verdubbelen zoals we dat bij blackjack kennen, maar het verdubbelen van de inzet. De martingale strategie is niet alleen toepasbaar voor roulette, ook voor andere gokspellen. De martingale strategie is niet alleen voor meerdere gokspellen te gebruiken, hij is ook nog eens ontzettend makkelijk om te leren. Wist je dat je bij de martingale strategie eigenlijk altijd winst hebt? Er zijn alleen een aantal dingen die je moet weten dus lees snel verder.

50/50 kans

Ten eerste is het gebruikelijk om deze strategie in te zetten op het moment dat je gokt op een 50/50 kans. Een voorbeeld bij roulette is dus rood of zwart, even of oneven of de eerste of tweede helft. De strategie werkt als volgt. Je bent met je basisinzet, dit bedrag is helemaal aan jou maar we raden je aan niet al te hoog in te zetten, je gaat het namelijk nog een aantal keer verdubbelen. Het roulette wiel gaat draaien en het balletje wordt in het wiel geworpen, winst of verlies? Op het moment dat je wint, ga je terug naar je basisinzet, in dit geval is dat dus hetzelfde. Als je verliest verdubbel je je inzet, om het verlies weer goed te maken.

Nadelen van de verdubbelstrategie

Zoals je waarschijnlijk zelf ook al bedacht hebt kan het verdubbelen wel eens flink gaan oplopen. Aangezien roulette tafels vaak een maximum inzet hebben is het gevaar dat je bij deze maximale inzet komt en dat je opeens heel veel verliest omdat je simpelweg niet meer kan verdubbelen. Probeer je basisinzet daarom zo laag mogelijk te houden, dan loopt het niet al te snel op. Daarnaast moet je goed kijken welke vorm van roulette je aan het spelen bent. Zo krijg je bij Amerikaans roulette te maken met twee nullen, dit zorgt er dus voor dat je minder vaak kan winnen. Daarom raden we je aan om Europees of Frans roulette te spelen. Dit is ook de meest gespeelde vorm van roulette.

Voordelen van de verdubbelstrategie

Het grootste voordeel is natuurlijk dat dat je, als je de regels volgt, je altijd winst hebt. Het kan wel even duren voordat je met flink wat geld naar huis gaat, maar in principe is het dus een zeer goed werkende strategie. En het is ook nog eens heel makkelijk te leren. Breng een bezoekje aan het online casino om de verdubbelstrategie eens te proberen.