We kunnen gerust stellen dat roulette een casinospel is waar heel veel geld mee kan worden gewonnen. De toegankelijkheid van dit kansspel is hier grotendeels verantwoordelijk voor. Als speler beschik je bovendien bij roulette over de mogelijkheid om in te zetten op tal van verschillende inzetmogelijkheden. We onderscheiden bijvoorbeeld de bekende inside en outside bets. Standaard liggen de winstkansen van de spelers bij roulette behoorlijk hoog, maar het kan natuurlijk altijd beter. Wil je echt kans maken op een behoorlijke som geld tijdens het spelen van roulette? In dat geval is gebruikmaken van één van de verschillende strategieën ongetwijfeld een aanrader. We zetten op dit vlak alvast graag enkele tips voor jou op een rijtje.

Hoe veel geld winnen met een strategie?

Veel geld winnen met een strategie tijdens het spelen van roulette klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar hoe ga je hiervoor precies te werk? Het volgen van onderstaande stappen kan je daar alvast een stevig handje bij helpen:

1.) Kies een goede strategie

Er zijn door de jaren heen bijzonder veel roulette strategieën verschenen die in de basis misschien wel interessant lijken, maar dat eigenlijk niet echt zijn. Verschillende roulette strategieën zijn zo complex dat ze er nauwelijks voor zorgen dat je slaagkansen als speler worden verbeterd. Het uitkiezen van een goede strategie is dan ook vooral een kwestie van voldoende onderzoek te doen. Uiteindelijk moet de strategie waar je voor kiest jezelf als speler ook een goed gevoel geven. Gebruikmaken van een strategie waar je niet volledig achter staat is dan ook zeker en vast geen goed idee.

2.) Verschil tussen inside en outside bets

Veel geld winnen met een strategie tijdens het spelen van roulette is dus alleen maar mogelijk wanneer je opteert voor de best mogelijke strategie voor jouw situatie. Om dit te kunnen doen dien je in eerste instantie voor jezelf uit te maken of je een voorkeur het om te spelen op de inside of juist de outside bets. Dit maakt een zeer belangrijk verschil. Het merendeel van de strategieën richten zich op de outside bets, omdat deze standaard over een minder risico beschikken. Je dient als speler immers over een stevige portie geluk te beschikken wil de kogel precies op dat getal vallen waar jij je inzet op hebt geplaatst. Door een inzet te plaatsen op bijvoorbeeld de kleur rood of zwart, even of oneven getallen of een bepaalde getallenreeks wordt je slaagkans meteen een behoorlijk stuk groter.

3.) Diversiteit troef… of net niet?

De grootste fout die je als speler tijdens een spelletje roulette kan maken is afstappen van een strategie wanneer je deze reeds een aantal speelrondes hebt gehanteerd. Neem nu bijvoorbeeld het Martingale systeem. Dit is één van de belangrijkste strategieën die je als speler tijdens het spelen van roulette kan hanteren. Veel spelers krijgen het na een aantal speelrondes echter reeds behoorlijk op hun heupen. Hier zijn twee redenen voor. Enerzijds kan de inzet die moet worden geplaatst in deze situatie namelijk behoorlijk oplopen (je dient immers elke ronde te verdubbelen) en daarnaast is het ook nog eens zo dat je geen enkele zekerheid hebt dat je inzetten de juiste zijn. Het zou dan ook zomaar kunnen voorkomen dat je vijf keer na elkaar verliest.

cas4

In bovenstaande situatie ziet de speler zijn of haar verlies snel oplopen waardoor er wordt gedacht aan een andere strategie. Dan veranderen zal er echter altijd voor zorgen dat het gemaakte verlies niet zo snel kan worden goedgemaakt. Het Martingale systeem is immers tot stand gekomen om er voor te zorgen dat alle voorgaande verliesbeurten in één klap goedgemaakt kunnen worden. Vandaar dat de geplaatste inzet per speelronde telkens moet worden verdubbeld. Het mag dan ook duidelijk zijn, aan het begin van een spelletje roulette een bepaalde strategie hanteren zorgt er voor dat je maar beter gedurende het volledige spel aan dit systeem kan blijven vasthouden.

Kans op verlies altijd aanwezig

Het winnen van een groot geldbedrag door het hanteren van een strategie tijdens het spelen van roulette klinkt uiteraard voor veel spelers als muziek in de oren en is zeker en vast mogelijk. Je doet er evenwel goed aan om er als speler altijd rekening mee te houden dat de kans op verlies steeds aanwezig is. Wanneer je dit in je achterhoofd kan houden zal je merken dat je op een dermate manier zal spelen dat je winstkansen alleen maar verder toenemen. Alleen op deze manier kan je echt een groot bedrag verdienen tijdens het spelen van een spelletje roulette.